Knjiga ki je dobesedno izven tega sveta. Prenesite si jo in jo preberite ter si ustvarite svoje mnenje!

Raeljansko Gibanje

Kaj če bi se v enem od tisočev primerov videnj NLP-jev, do katerih pride vsako leto, človek dejansko srečal z voznikom enega od teh NLP-jev? kaj če bi bitje iz vesolja tej osebi podalo informacije, ki bi razložile skrivnosti preteklosti življenja na Zemlji in njegovo morebitno prihodnost? In kaj če so bile vse te informacije pred nekaj desetletji objavljene, nato pa jih je sprejelo na tisoče ljudi, med drugim tudi znanstvenikov in zgodovinarjev?
Ali si ne bi želeli prebrati takšne knjige?
Ta spletna stran Vam daje priložnost, da si preberete ta izjemna sporočila, ki prihajajo izza zvezd.
Pri 27-ih letih je bil Claude Vorilhon (sedaj poznan kot Rael) voznik dirkalnega avtomobila in novinar. To se je spremenilo 13. decembra 1973, ko je imel na poti v službo bližnje srečanje tretje vrste, ki je za vedno spremenilo njegovo življenje. Od tistega dne dalje potuje po svetu in v svojih intervjujih v medijih ter na konferencah opisuje svojo čudovito izkušnjo.
Poslušajte kako Rael opiše kaj je doživel tisti dan.
Med svojimi srečanji z nezemljani je Rael prejel serijo sporočil ki se nanašajo na vse vidike človeških življenj. Ne glede na to če se zanimate za starodavno zgodovino, sodobno znanost, NLP-je, verska besedila ali celo znanstveno fantastiko, s tem ko si boste vzeli čas da preberete ta sporočila boste pridobili nove poglede na stvari.
Ta video povzema nekaj glavnih sporočil ki so bila podana Raelu.