A könyv amely szó szerint nem evilági. Olvassa el!

A Raeliánus Mozgalom

Képzeljük el, hogy az évi sok ezer UFO észlelésből egyvalaki találkozik is egy UFO utasával, annak “sofőrjével”. És, hogy ez a valaki olyan információkat kap ettől az űrlénytől ami magyarázatot ad a földi élet titokzatos múltjára és várható jövőjére. És képzeljük el, hogy ezek az információk már évtizedekkel ezelőtt megjelentek és több ezer ember, köztük tudósok, történészek fogadják el őket.
Nem lenne kíváncsi egy ilyen könyvre?
Ezen a honlapon alkalma nyílik elolvasni ezt a rendkívüli “Üzenetet” a csillagokon túlról.
27 éves korában Claude Vorilhon mai nevén (“Rael”) autóversenyzőként és újságíróként a szenvedélyének élt. 1973 december 13-án azonban minden megváltozott amikor útban munkába egy UFO találkozás örökre átalakította az életét. Attól a naptól fogva járja a világot, média interjúkon és konferenciákon számol be megdöbbentő élményéről.
Halgassa meg miként írja le részletesen Rael amit aznap megélt
Földönkívüli találkozásai alkalmával Rael egy sor üzenetet kapott amelyek az emberi élet minden területét érintik. Akár az őstörténet, akár a modern tudományok, akár az UFÓk, akár a vallásos iratok, vagy akár csak a sci-fi az érdeklődési köre, új perspektívát nyer ha elolvassa őket.
Ez a videó a Raelnek átadott főbb pontok közül összegez néhányat.