Bogen som bogstavelig talt ikke er af denne verden. Download og læs selv!

Den Raelske Bevægelse

Hvad hvis, ud af de tusindvis af UFO observationer der sker hvert år, én person rent faktisk mødte føreren af en af disse UFOer? Og hvad hvis denne person fik informationer af dette rumvæsen som forklarer Jordens hemmelige historie og dens forestående fremtid? Og, hvad hvis al den information var blevet udgivet for årtier siden og anerkendt af tusindvis af mennesker, inklusiv videnskabsmænd og historikere?
Ville du ikke gerne læse sådan en bog?
Denne internetside giver dig mulighed for selv at læse det ekstraordinære 'budskab' som kommer fra stjernerne.
I en alder af 27, udlevede Claude Vorilhon (nu kendt som 'Rael') sin passion som racerkører og journalist. Det skulle forandre sig den 13 december 1973, hvor han, på vej til arbejde, havde det møde med en UFO som ændrede hans liv for altid. Fra den dag af har han rejst verden rundt for at fortælle om sin forbavsende oplevelse i medie-interviews og på konferencer.
Lyt til Rael forklare i detaljer hvad han oplevede den dag.
Under hans møder med dette rumvæsen modtog Rael en serie af budskaber som vedrører alle aspekter af menneskets liv. Hvad enten din interesse er oldhistorie, moderne videnskab, UFOer, religiøse skrifter eller endda sci-fi, så vil du få nye perspektiver ved at tage dig tid til at læse dem.
Denne video giver en opsummering af nogle af de vigtigste punkter Rael blev fortalt.