The book which is literally out of this world. Download and read it for yourself!

Raeljansko Društvo

Što ako, od tisuća NLO viđenja koje se pojavljuju svake godine, jedna osoba zapravo upozna putnika - "vozača" jednog od tih NLO-a? A što ako to vanzemaljsko biće da toj osobi informacije koje objašnjavaju tajne povjesti života na Zemlji i njezinu bodućnost? Što ako su sve te informacije objavljene desetljećima i priznate od strane tisuća ljudi, uključujući znanstvenike i povjesničare?
Zar ne poželite pročitati takvu knjigu?
Ova web stranica daje vam mogućnost da pročitate sami izvanrednu "Poruku" koji dolazi iz onostranstva našeg zvijezdanog neba.
U 27 godini, Claude Vorilhon (sada poznat kao "Rael") živio je svoje snove kao vozač sportskih automobila i kao novinar.To sve se je promjenilo 13. prosinca 1973, kada je, na svom putu do posla, susreo NLO koji je transformirao njegov život zauvijek. Od toga dana nadalje, on je obišao svijet pripovijedajući svoje začuđujuće iskustvo u medijima, intervjujima i na konferencijama.
Poslušajte Raela kako detaljno opisuje ono što je doživio tog dana.
Tijekom svojih susreta sa tim izvanzemaljskim bićem, Rael je dobio niz poruka koje dotiču sve aspekte ljudskog života. Bilo da vas zanima daleka prošlost, moderna znanost, NLO, vjerski spisi ili znanstvena fantastika, ovim putem dobit ćete nove perspektive
Ovaj video prikazuje neke od glavnih točaka poruke koju nam je prenio Rael.